Φωτια Στην Κορινθο / Φωτιά στην κορινθία σε δασική έκταση.

Η πυρκαγιά έκαψε δασική έκταση σε καλέντζι, αρχαίες κλεωνές και σπαθοβούνι. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου. Σάββατο, 14 αυγούστου 2021 19:15. Φωτιά στην κορινθία σε δασική έκταση. Για την κατάσβεση της φωτιά στην κορινθία επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν .

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής στο σημείο που βρίσκεται . Fwtia Sthn Korin8o Mainetai Ane3elegkth H Pyrinh Lailapa
Fwtia Sthn Korin8o Mainetai Ane3elegkth H Pyrinh Lailapa from www.newsit.gr
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βλασαίικα. Για την κατάσβεση της φωτιά στην κορινθία επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν . Φωτιά στην κορινθία σε δασική έκταση. Η πυρκαγιά έκαψε δασική έκταση σε καλέντζι, αρχαίες κλεωνές και σπαθοβούνι. Σάββατο, 14 αυγούστου 2021 19:15. Παρασκευή, 23 ιουλίου 2021 23:20. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην αρχαία κόρινθο, στους πρόποδες του βουνού. Μήνυμα εκκένωσης του χωριού σολομός από το 112.

Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου.

Σάββατο, 14 αυγούστου 2021 19:15. Έχει συλληφθεί ένα άτομο ως υπαίτιος πυρκαγιάς από αμέλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική . Παρασκευή, 23 ιουλίου 2021 23:20. Για την κατάσβεση της φωτιά στην κορινθία επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν . Μήνυμα εκκένωσης του χωριού σολομός από το 112. Φωτιά στην κορινθία σε δασική έκταση. Σε εξέλιξη η φωτιά στην περιοχή καλέντζι. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην αρχαία κόρινθο, στους πρόποδες του βουνού. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής στο σημείο που βρίσκεται . Στην αρχαία κόρινθο η φωτιά οδήγησε σε προληπτική εκκένωση οικισμού, με μήνυμα 112 να αποστέλλεται στους κατοίκους. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βλασαίικα. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου.

Φωτιά στην κορινθία σε δασική έκταση. Η πυρκαγιά έκαψε δασική έκταση σε καλέντζι, αρχαίες κλεωνές και σπαθοβούνι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική . Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής στο σημείο που βρίσκεται . Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην αρχαία κόρινθο, στους πρόποδες του βουνού.

Για την κατάσβεση της φωτιά στην κορινθία επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν . Megalh Fwtia Twra Sthn Korin8o Ekleise O Dromos Is8moy Epidayroy
Megalh Fwtia Twra Sthn Korin8o Ekleise O Dromos Is8moy Epidayroy from www.ieidiseis.gr
Φωτιά στην κορινθία σε δασική έκταση. Σάββατο, 14 αυγούστου 2021 19:15. Έχει συλληφθεί ένα άτομο ως υπαίτιος πυρκαγιάς από αμέλεια. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην αρχαία κόρινθο, στους πρόποδες του βουνού. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βλασαίικα. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου. Για την κατάσβεση της φωτιά στην κορινθία επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν . Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής στο σημείο που βρίσκεται .

Φωτιά στην κορινθία σε δασική έκταση.

Παρασκευή, 23 ιουλίου 2021 23:20. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βλασαίικα. Σε εξέλιξη η φωτιά στην περιοχή καλέντζι. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής στο σημείο που βρίσκεται . Στην αρχαία κόρινθο η φωτιά οδήγησε σε προληπτική εκκένωση οικισμού, με μήνυμα 112 να αποστέλλεται στους κατοίκους. Η πυρκαγιά έκαψε δασική έκταση σε καλέντζι, αρχαίες κλεωνές και σπαθοβούνι. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην αρχαία κόρινθο, στους πρόποδες του βουνού. Για την κατάσβεση της φωτιά στην κορινθία επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν . Μήνυμα εκκένωσης του χωριού σολομός από το 112. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου. Σάββατο, 14 αυγούστου 2021 19:15. Φωτιά στην κορινθία σε δασική έκταση. Έχει συλληφθεί ένα άτομο ως υπαίτιος πυρκαγιάς από αμέλεια.

Για την κατάσβεση της φωτιά στην κορινθία επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν . Έχει συλληφθεί ένα άτομο ως υπαίτιος πυρκαγιάς από αμέλεια. Παρασκευή, 23 ιουλίου 2021 23:20. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην αρχαία κόρινθο, στους πρόποδες του βουνού. Στην αρχαία κόρινθο η φωτιά οδήγησε σε προληπτική εκκένωση οικισμού, με μήνυμα 112 να αποστέλλεται στους κατοίκους.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βλασαίικα. Fwtia Sthn Korin8ia Maxh Me Tis Floges Ekkenw8hke O Oikismos Ntrassa
Fwtia Sthn Korin8ia Maxh Me Tis Floges Ekkenw8hke O Oikismos Ntrassa from www.news247.gr
Έχει συλληφθεί ένα άτομο ως υπαίτιος πυρκαγιάς από αμέλεια. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην αρχαία κόρινθο, στους πρόποδες του βουνού. Φωτιά στην κορινθία σε δασική έκταση. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής στο σημείο που βρίσκεται . Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική . Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου. Παρασκευή, 23 ιουλίου 2021 23:20. Στην αρχαία κόρινθο η φωτιά οδήγησε σε προληπτική εκκένωση οικισμού, με μήνυμα 112 να αποστέλλεται στους κατοίκους.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην αρχαία κόρινθο, στους πρόποδες του βουνού.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην αρχαία κόρινθο, στους πρόποδες του βουνού. Παρασκευή, 23 ιουλίου 2021 23:20. Φωτιά στην κορινθία σε δασική έκταση. Μήνυμα εκκένωσης του χωριού σολομός από το 112. Η πυρκαγιά έκαψε δασική έκταση σε καλέντζι, αρχαίες κλεωνές και σπαθοβούνι. Στην αρχαία κόρινθο η φωτιά οδήγησε σε προληπτική εκκένωση οικισμού, με μήνυμα 112 να αποστέλλεται στους κατοίκους. Για την κατάσβεση της φωτιά στην κορινθία επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν . Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής στο σημείο που βρίσκεται . Σε εξέλιξη η φωτιά στην περιοχή καλέντζι. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βλασαίικα. Σάββατο, 14 αυγούστου 2021 19:15. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική .

Φωτια Στην Κορινθο / Φωτιά στην κορινθία σε δασική έκταση.. Σε εξέλιξη η φωτιά στην περιοχή καλέντζι. Παρασκευή, 23 ιουλίου 2021 23:20. Η πυρκαγιά έκαψε δασική έκταση σε καλέντζι, αρχαίες κλεωνές και σπαθοβούνι. Σάββατο, 14 αυγούστου 2021 19:15. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή άνω αλμυρή κορίνθου.

Post a Comment

0 Comments

close